Gündem

Dubai Türk İş Konseyi Unutulmaz Gala Etkinliğiyle 20. Yılını Kutladı

Etkinliğe Türk ve uluslararası iş dünyasının önde gelen isimleri, diplomatik temsilciler ve çeşitli sektörlerden önemli Türk profesyonelleri olmak üzere 500’den fazla konuk katıldı.

Gecenin onur konukları arasında Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan, Ticaret Ataşeleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Temsilcisi Umut Koldaş yer aldı.

Başkan Kutluk Geçmiş Başkanlara Teşekkür Etti

Dubai Türk İş Konseyi Başkanı Kanat Kutluk, açılış konuşmasında Türk iş dünyasının Dubai’deki güçlü bağlantılarını ve ekonomik büyümesini desteklemedeki kilit rolünü vurguladı. Kutluk, bu 20 yıllık yolculukta başarılarına katkıda bulunan geçmiş başkanlara teşekkür etti ve aramızdan ayrılanları saygıyla andı.

Kutluk konuşmasında şunları söyledi: “Türk işletmelerini ve topluluğumuzdaki dostluk ve iş birliği bağlarını güçlendirecek, yeni fırsatlar yaratmaya devam edeceğiz. Bizlerle çıktığınız bu yolculukta desteğiniz ve bağlılığınız için teşekkür ederiz. Hep Birlikte, Daha Güçlüyüz!”

Gecenin en dikkat çekici anları, ünlü sanatçılar Tuğrul Tülek ve Şebnem Dönmez’in muhteşem müzik performanslarıydı. Konukları büyüleyen sanatçılar, gecenin unutulmaz anları arasında yer aldı.

Gecenin en heyecan verici anlarından biri de 20. yılın şerefine yapılan çekiliş oldu. Çekilişte şanslı bir konuk 20 gr altın kazandı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde yönetim kurulu üyeleri 20.yıl pastasını beraber keserek, birlik ve dostluk içerisinde nice başarı dolu yıllar dileklerinde bulundular.

Etkinlik ayrıca, cömert destekleriyle etkinliğin başarısına katkıda bulunan sponsorlar ve destekçilere de teşekkür etme fırsatı sundu. Dubai Türk İş Konseyi;  IOME Events, Turkish Airlines, KGC Consulting, Rixos Premium JBR, AGAONE, Bekko Properties, Detech Consulting, Sıralı Restaurant, Selamlique Turkish Coffee, Mahmood Tea ve Emre Ayaksız’a teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir