Gündem

Akdeniz Bölgesi’nde birçok ismi kurtardı: Beyaz Şapkalı uzman dolandırıcılara savaş açtı!

Sektörde ‘Beyaz Şapkalı’ lakabı ile tanınan Sosyal Medya Uzmanı Onur Şen,hesabı hacklenen ve dolandırıcıların hedefi haline gelen Akdeniz Bölgesi’nde birçok ismin de kurtuluşu oldu.

Ülke genelinde olduğu gibi Akdeniz bölgesi’nde de birçok isim sosyal medya dolandırıcılarının hedefi olmaya devam ediyor. Dolandırıcılar tarafından hesapları hacklenen kişilere bu alanda profesyonel kişiler tarafından çözüm ortaklığı sağlanabiliyor. Bu kapsamda uzun süredir Sosyal Medya Uzmanı olarak görev yapan Onur Şen,Magazin Gündemin’e özel açıklamalarda bulundu.

‘RESMİ MAKAMLAR SONUÇ VERMEYEBİLİR’

Dolandırıcılık kaynaklı hesapların sahiplerinin bulunamayabileceğini belirten Onur Şen, “Bir anda ansızın hacklenen sosyal medya hesabınız üzerinden dolandırıcılar takipçileri kandırarak para topluyorlar ya da kişiye şantaj yaparak para istiyorlar. Kanunen resmi makamlara başvurulduğunda sonuç alamayabilirsiniz. Çünkü, dolandırıcılık yapanların hesabı ya yurt dışı yada telefon numarası üzerinden başka birinin üzerine kayıtlı çıkabiliyor. Bu talihsiz olaydan kurtulmanın bir yolu ise sosyal medya hesap kurtarma alanında uzmanlaşmış kişilerden yardım almak” dedi.

İŞTE BEYAZ ŞAPKALI’NIN HESABI;

https://instagram.com/onursenofficiall