Gündem

Ömer Elaldı gönülleri fethetti

Yaşanan büyük deprem sonrası yaraları sarmak amacıyla yapılan kampanyalar son hızla devam ediyor. En son Futbol Federasyonu…

Yaşanan büyük deprem sonrası yaraları sarmak amacıyla yapılan kampanyalar son hızla devam ediyor. En son Futbol Federasyonu tarafından düzenlene “Omuz Omuza” adlı kampanyaya spor, iş, cemiyet dünyası yoğun ilgi gösterirken Kylian Mbappe gibi dünya yıldızları ve birçok ünlü spor adamı da katıldı.

 

Omuz Omuza adlı kampanyaya Fenerbahçe Spor kulübü başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek dahil olmak üzere bir çok kulüp başkanı , futbolcular canlı yayına katılırken gece boyu bir çok tanınmış isim maddi destekler verdi.

 

Omuz Omuza adlı kampanyaya Amedspor Başkan Vekili Ömer Elaldı’da katılırken yaptığı kısa konuşmada Ömer Elaldı “Depremin olduğu ilk günden bu yana yaklaşık 5 milyonluk maddi yardımda bulunduk. Bu akşam da şahsım Ömer Elaldı adına 150 bin TL, Amedspor olarak da 100 bin TL. daha yardımda bulunmak istiyorum diyerek bağışta bulundu.

 

Ömer Eladı kimdir?

 

 

Ömer Elaldı 22.09.1996 yılında Diyarbakır’da dünyaya geldi. Aslen Bingöllü olan Ömer Elaldı,ilk, ve orta eğitimimi Diyarbakır’da gerçekleştirirken daha okul yıllarında ticaret hayatına atılarak baba mesleği olan tatlı sektöründe çalışmaya başlamıştır.