Magazin

Neslim Güngen güzellik, kozmetik danışmanlığının Cevizlibağ şubesinin açılışı renkli anlara sahne oldu

Reel Çağdaş Plastik sektörünün başarılı iş kadınlarından Tülay Kırmızı güzellik sektörüne de hızlı bir giriş yaptı.

 

Franchising olarak Neslim Güngen’in Cevizlibağ şubesini açan Tülay Kırmızı artık sadece plastik sektöründe değil aynı zamanda güzellik sektöründe de öncü bir marka olmak için start verdi.

Cevizlibağ Neslim Güngen güzellik merkezinin açılışına ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay olmak üzere iş dünyasının ve sahne dünyasının ünlü isimleri ile birlikte Neslim Güngen ve siyaset dünyasının tanınmış simaları ve organizatör Osman Yasar katıldılar.

Açılışta Neslim Güngen ve Tuğba Özay şarkılarıyla gelen konuklara hoş dakikalar yaşatırken açılışta dansçı kızlarda sergiledikleri kısa showla açılışa renk kattılar.

 

Açılışta kısa bir açıklama yapan başarılı iş kadını Tülay Kırmızı “Güzellik sektörüne bir ayrıcalık katmak için girdim. Plastik sektöründeki başarılarımın devamını bu sektörde de devam ettireceğim” dedi.

Açılışa katılan Tuğba Özay ise “Kadın dayanışmasını çok güzel hissettirdiğimizi düşünüyorum. Bu işletme ile kadın dayanışması ve kadın istihdamını sağladığı için Tülay Kırmızı’ya ayrıca teşekkür ediyorum. Kadına şiddete hayır diyen ve bu konuda elini taşın altına koyan Tülay hanım ve onun gibi insanlara her zaman destek olmaktan onur duyarım” dedi.

Tuğba Özay ayrıca açılışta İran’da saçı açık olduğu için öldürülen Mahsi Amini’ye destek olmak ve onun sesini duyurmak için sembolik olarak saçından bir tutam kestirdi.

Cevizlibağ Neslim Güngen güzellik merkezinin müdürü Sevda Erdoğan’da açılışta yaptığı kısa açıklamada “400 metrekarelik merkezimizde SPA, cilt bakımı, kalıcı makyaj ve epilasyon dahil birçok konuda hizmet vereceğiz. Herkesi yeni açılan güzellik merkezimize bekliyoruz” dedi.