Gündem

Muhammet AYDIN’dan “BANADAÇIKAR”

İş yaşamında efektif ve hızlı olma konusunda son derece özverili ve hevesli olan Muhammet AYDIN 1960’dan bu yana aile geleneği haline gelen tekstil sektörünü ana işi olarak merak ve istekle sürdürmektedir.

İşini severek yapan ve detayları çok önemseyen AYDIN insan ilişkileri noktasında esnek olmanın kendisine verimlilik kattığını bu noktada olumlu dönüşler aldığını tecrübe kattığını dile getiriyor.

Muhammet AYDIN fikir geliştirmenin zihni dolayısı ile bedeni sürekli aktif tuttuğunu düşünmektedir.Sivas doğumlu olan genç iş adamı her geçen gün başarıları ile adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır.Yeni şeyler öğrenmeyi yeteneklerini geliştirmeyi çok önemseyen iş adamı Aydın Group tekstil , Görsel Kumaş san tic ile ger geçen gün tekstil dünyasına bir yenilik getirmektedir.İnsan ilişkileri öğreticiliğinden faydalanan AYDIN Türkiye’deki başarılarının yanı sıra Almanya’da Aydın Transport ile başarılarına başarı katmaya ve adından sıkça söz ettirmeye devam etmektedir.

Genç iş adamının şu anda üzerinde çalışmakta olduğu “banadaçıkar” projesi insanlara daha kolay yoldan daire sahibi olma gibi bir çok yenilik getirecegını dile getırmektedir. Bu projenin ev sahibi olmak isteyen bir çok insana umut olacağını düşünmektedir.Çalışmayı ve aktif bir şekilde iş hayatında bulunmayı ilke edinen Muhammet AYDIN bir çok farklı sektördeki başarıları ile bir çok insana iş istihdamı sağlamaktadır.