Gündem

Hıdır Dinçel SMA hastası bir çocuk için bağış yaptı

Son dönemin en çok konuşulan genç CEO’larından biri olan Hıdır Dinçe bu kez gönülleri fethedecek davranışı ile…

Son dönemin en çok konuşulan genç CEO’larından biri olan Hıdır Dinçe bu kez gönülleri fethedecek davranışı ile sosyal medyanın konuşulan isimlerinden biri oldu.

Geçtiğimiz günlerde DİNÇEL GROUP ‘un ilk yurt dışı şubesi için Dubai’ye çıkarma yapan Hıdır Dinçel, düzenlediği bir çekilişle iki sosyal medya takipçisini Dubai’deki açılışa götürme kararı almıştı.

Sosyal medyada son günlerde birçok SMA hastası minik bebeklerin ailelerinin yaptığı paylaşımlara duyarsız kalamayan Hıdır Dinçel, kendisi gibi ticaretle uğraşan arkadaşlarını organize ederek minik bir hayatın kurtarılması için başlattığı kampanyada ciddi bir miktarda yardım toplayarak SMA hastası minik bebeğin ailesine teslim edildi.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Hıdır Dinçel “O çocuk bizimde çocuğumuz olabilirdi. Çocuklar Allah’ın dünyadaki kanatsız melekleridir. Sosyal medyada ailenin paylaşımını görünce arkadaşlarımı arayarak bebeğimizin ve ailesinin durumunu izah edince kimse beni geri çevirmedi. Bizlerde aramızda topladığımız bağışları ailesine ulaştırdık” dedi.