Magazin

Duqqan Sahne’de Bayram Çoşkusu

Aylardır süren büyük restorasyon sonrasında İstanbul’un en büyük eğlence mekanı haline getirilen Duqqan Sahne Ramazan Bayramı’nda ilk kez misafirlerini ağırladı.

 

Yapılan restorasyon ile eğlence dünyasının yeni trendi olan Duqqan Sahne yeni yüzü ile Ramazan Bayramı’nın birinci günü Bilal Sonses, ikinci günü Tarık Mengüç ve bayramın son günü de Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’u sahnesinde ağırlayan Duqqan Sahne misafirlerine unutulmaz bir bayram yaşattı.

 

Bayram boyunca adeta büyük izdiham yaşanan konserlerde müzikseverler hem bayramın coşkusunu hem eğlencenin keyfini yaşadılar.

Bayramın birinci günü sahne alan Bilal Sonses ile büyük bir coşku yaşayan Duqqan Sahne misafirleri gece boyunca Bilal Sonses’in tüm şarkılarına büyük bir coşkuyla eşlik ederken keyifli dakikalar yaşadılar.

https://www.youtube.com/watch?v=B3AcsTvsp-M

 

Bayramın ikinci günü sahne alan Tarık Mengüç geceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşatırken şarkılarıyla kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Program öncesi Tarık Mengüç Çekiç Medya’ya verdiği röportajında “Öncelikle herkese hayırlı bir bayram geçirmelerini temenni ediyor ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Büyüklerimin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Bu bayramda büyüklerimize gidelim ellerinden öpelim eski bayram geleneklerimizi devam ettirelim.” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=9o8xxCEaBlI

 

Bayramın üçüncü günü sahne alan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut ikilisi sahne öncesi yaptıkları açıklamada “Duqqan Sahne yeni yapılan restorasyon ile çok mükemmel olmuş ve içeride müthiş bir atmosfer var. Burası bizim ilk sahne aldığımız yer olduğu için bizde ayrı bir yeri var ama bu kez içeri girdiğimizde yapılan değişikliklerden dolayı yanlış bir yere mi geldik diye düşünmedik değil.” dediler.

https://www.youtube.com/watch?v=hsh0KvakjR4

https://www.youtube.com/watch?v=rmX6Sf3pPHA

Duqqan Sahne işletmecisi iş insanı Gökhan Reis’de yaptığı kısa açıklamada “Biz Duqqan Sahne’yi ilk kurduğumuz günden bu yana daha da mükemmel olması için devamlı çalışmalar yaptık ve bugün bunun semeresini de görmek bize nasip oldu. Yaklaşık 500 misafirimizi çok rahat bir şekilde ağırlayabilecek bir hale getirdik. Her zaman olduğu gibi yine Türkiye’nin en ünlü isimlerini sahnemizde ağırlamaya devam edeceğiz ve bunun yanında konsept partilerimizde devam edecek. Bugüne kadar yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.