Gündem

Cengiz Seda yılın en başarılı iş adamı ödülüne layık görüldü

Her yıl medya , sanat ve iş dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği ALTIN TAÇ ÖDÜLLERİ 2022 ödül töreni…

Her yıl medya , sanat ve iş dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği ALTIN TAÇ ÖDÜLLERİ 2022 ödül töreni Gizem Deniz Kirişci organizatörlüğünde görkemli bir törene ev sahipliği yaptı.

Sunuculuğunu Gizem Deniz Kirişci ve Gökay Kalaycıoğlu’nun gerçekleştirdiği gecede ‘’Gelin Etmeyin Gelin Eğitelim ‘’ sloganı ile büyük bir farkındalık yaratıldı. Yıldızlar geçidi yaşanan geceye yoğun ilgi gösterildi.

‘’YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN ALÜMİNYUM MARKASI CENGİZ SEDA ALÜMİNYUM SEÇİLDİ

Ödülü  Cengiz Seda Alüminyum Yönetim Kurulu başkanı Cengiz Seda aldı. Sahnede yaptığı konuşmada ‘’ Kadına , çocuğa , yapılan her türlü şiddetin , haksızlığın karşısındayız. Elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız.

Yaptığımız başarılı işler doğrultusunda büyümeye hız kesmeden devam edeceğiz. Sektörümüzü ve işimizi her gün bir adım öteye götürebilmek adına büyük ve güçlü bir ekip ile çalışıyoruz. Hedeflerimize her gün bir adım daha yaklaşmak bizler için büyük bir motivasyon kaynağı oluyor. Farklı girişimler ve projelerle başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz’’ dedi.

Tören alanında sempatik ve keyifli halleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran başarılı iş adamı Cengiz Seda son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalar ile adını duyurmayı başarmıştı. İş adamının başarısı ALTIN TAÇ ödülü ile taçlandırıldı.  Yakın zamanda gerçekleştireceği projelerinde sinyalini veren Cengiz Seda büyük merak uyandırdı