Gündem

Bölge Gündem, haberi patlattı! Gülşen, polisler eşliğinde ifade vermeye götürülecek!

Ünlü şarkıcı Gülşen, son zamanlarda şarkılarından çok konserlerinde tercih ettiği cüretkar kıyafetleriyle konuşulmaya başladı. Öte yandan dozu arttıran ünlü şarkıcı her konserinde LGBTİ bayrağı açmaya ve gündeme bomba gibi düşen açıklamalara yer vermeye devam etti. Ancak son yaptığı bardağı taşıran son damla oldu. Geçmiş Nisan konserinde söylediklerini Bölge Gündem Haber ortaya çıkardı.

İMAM HATİPLİLERİ HEDEF ALDI

Bölge Gündem’in magazin haberler ekibi, Gülşen’in Nisan konserinde imam hatip liselerini hedef aldığı konuşmasını basına duyurdu. Bahsi geçen konser kesitlerinde ünlü şarkıcının “İmam hatipte okumuş, sapıklığı oradan geliyor” ifadeleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kısa süre içerisinde Türkiye gündemine oturan o sözler, Cumhuriyet Başsavcılığı’nı harekete geçirdi. Gülşen, polisler eşliğinde ifade vermeye gidecek.

ÖNDER’DEN AÇIKLAMAÖNDER

İmam Hatipliler Derneği, konserinde imam hatiplilerin “sapık” olduğunu savunan şarkıcı Gülşen’e karşı hukuki süreci başlatacağını duyurdu. ÖNDER’den yapılan açıklamada “Aziz milletimizin göz bebeği olan İmam Hatip okullarımızın mezun ve mensuplarının bu gibi şahısların çirkin propagandalarına ve ucuz yollu gündemde kalma amaçlarına malzeme yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz.” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: https://www.bolgegundem.com/imam-hatip-liseleri-hakkinda-hadsiz-aciklamalarda-bulunan-gulsen-polisler-3055376h.htm