Gündem

Alper Çakmak Hakkında Bilinmeyenler

Eşi ve çocukları ile çıktığı tatil anlarını sosyal medya hesabından paylaşıyor. Kendisi aynı zamanda klasik arabalara olan tutkusu ile de biliniyor. Bu tarz bir koleksiyon yapma planı var ve bununla alakalı çalışmalarını da sürdürüyor.

Alper Çakmak, müzik kariyerine başlamadan henüz çok genç yaşlarda ticari adımlar atmış ve kendi şirketini kurmuştur. Gıda alanında faaliyet içerisinde olan bir şirketin sahibi olan ünlü isim 30’a yakın insana iş vermektedir. İş insanı olarak çok fazla öne çıkmasa da o kendisini bir tüccar olarak nitelendiriyor. Ailesine, hobilerine zaman ayırmayı çok sevdiğini dile getirmiş ve insanın kendisi olabilmesi için sık sık yeni şeyler yapması gerektiğini söylemiştir.

Alper Çakmak Kimdir?
Alper Çakmak Kimdir?

 

Hobi olarak da DJ’lik yapıyor ve bu alanda da son derece başarılıdır. Müzik kariyerindeki ve iş hayatındaki başarısının ardından DJ olarak da gelecek dönemde karşımıza çıkabilir. Kendisi 2017 yılından başarılı bir albüm çıkarmış ve gelecek dönemde 3. Albüm çalışmaları da başlayacak. Kendisi sosyal medya hesaplarından iş hayatı, ailesi ve yeni albüm çalışmaları ile alakalı bir çok paylaşım yapıyor.