Gündem

Akbulut ailesinin mutlu gününe ünlü isimler yağdı

Akbulut sanat management organizasyon ve müzik yapım şirketi CEO’su Harun Akbulut’un yazılım mühendisi oğlu Emrecan Akbulut kendisi gibi yazılım mühendisi olan Yeliz Bulut ile dünyaevine girdi.

Çiftin düğünü Tekirdağ’ın Muratlı beldesinde kır düğünü şeklinde organize edilirken Akbulut çiftinin bu mutlu günlerinde yakın aile dostları ve sanat, iş, cemiyet dünyasının seçkin insanları Akbulut çiftinin bu mutlu günlerine yoğun ilgi gösterdiler.

 

Ahmet Selçuk İlkan’dan büyük jest

Düğüne Akbulut ailesinin yakını olarak katılan Ahmet Selçuk İlkan nikah töreni esnasında sahneye davet edildi. Ünlü şair damadın geline, gelinin de damada yazdığı duygu satırları nikaha tanıklık edenlere okudu. Ardından Emrecan-Yeliz Akbulut çiftine mutluluklar dileyen Ahmet Selçuk İlkan alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.

 

Murat Mermer sahne aldı

Ünlü sanatçı Murat Mermer’de düğünde sahne alarak sevilen şarkılarından bir demet sunarken geceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Geceye ünlü şair ve sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, Murat Mermer, Süreyya Ayvazova, Suadiye Soydan Girgin, ünlü organizatör Burhan Zorlu, Çekiç Medya Levent Çekiç gibi isimler katıldı.

 

Düğünde Emrecan Akbulut’un annesi Ayla Yıldız gelen tüm konuklara teşekkür ederken misafirlerle tek tek ilgilendiği gözlerden kaçmazken ayrıca sahneye çıkarak bu gecede mutluluklarını paylaşan herkese teşekkürlerini sunması büyük alkış aldı.